Läs Fotbollsmagasin #1 2018 online

Om du missade läsa pappersvarianten så har du chans här att läsa den digitala versionen av Skellefteå FF Fotbollsmagasin #1 2018!

Välkommen till 2018 års fotbollssäsong och ett nytt nummer av Skellefteå FF:s fotbollsmagasin! 2017 var året då många delmål gick i land för föreningen. Representationslaget lyckades vinna herrarnas Division 2 Norrland och avancerade till Division 1 Norra. Evenemanget Nordic Light Outdoor Sports etablerades och vid sidan av beachfotbollen i Boviken som fyllde 10 år så anordnades för första gången en utomhus-innebandyturnering som direkt blev en succé.

På hösten offentliggjordes även att Arvsfonden gått in och gett ekonomiskt stöd till projektet Hela Spelaren. Något som innebär att föreningen ännu tydligare och mer målinriktat kan arbeta med att fostra sina spelare inte bara till bra fotbollsspelare, men också till goda samhällsmedborgare. 2018 blir året med nya spännande utmaningar.

Äntligen är Skellefteå FF tillbaka i Division 1 och det innebär att flera profilstarka lag kommer att besöka Skellefteå under säsongen. NLOS fortsätter att utvecklas och deltagarrekordet är redan nu slaget för sommarens innebandy på Norrvalla. I Hela Spelaren håller våra akademispelare tillsammans med spelare från Sunnanås äldre flicklag på att skapa en musikal. Utmanande och utvecklande. Om allt detta och lite till kan ni läsa i årets första fotbollsmagasin från Skellefteå FF.

Vi är väldigt laddade på fotbollsåret som kommer, det hoppas vi att ni är också.

Trevlig läsning!