Höstlägret

Höstlägret är på Läslovet (Höstlovet) och erbjuder på så sätt inte bara bra fotbollsutbildning, utan även någonting som bryter av mot vardagen för ditt barn. Många gör inget speciellt på loven och barnen är ofta inte sugna på att "hänga" på fritids. Lägret är ett bra alternativ för de som älskar fotboll.

  • För pojkar och flickor födda 2005-2009
  • 4 dagar (30 okt-2 nov).
  • Medlemspris: 1700 kr (inklusive kläder)*
  • Icke medlem 1950 kr (inklusive kläder)*

*(Har ert barn deltagit på ett läger tidigare under året så behöver ni ej beställa kläder, vilket dras av avgiften med ca 350 kr. Vill ni ändå beställa kläder går det också bra.)

Sista anmälningdag - söndag den 1/10 2017

Övrig viktig information

Instruktörer och träningsinnehåll
Akademichef Klas Nilsson och akademitränaren Johan Karlsson står för innehåll och ansvarar tillsammans för utbildningen.
Deltagaravgift
Avgiften för respektive läger varierar, och styrs främst av hur många dagar och aktiviteter lägret spänner över. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Medlemspris
För de som är - eller väljer att bli - medlemmar i Skellefteå FF erbjuds rabatterade deltagaravgifter på våra läger. Medlemspriset för varje enskilt läger är 250 kr lägre än för icke medlemmar.

Pris för enskilt medlemskap är 250 kr, och familj 400 kr. Kontakta oss via info@skellefteaff.se om ni vill lösa medlemsskap.

Kläder ett krav
Det är ett krav att deltagarna har Skellefteå FF:s lägerkläder på våra läger. Har ditt barn deltagit på ett läger tidigare under året och har kläder som fortfarande passar behöver ni inte beställa nya. Detta gör också avgiften billigare med ca 350 kr. Om ni ändå vill beställa kläder går det också bra.

Manuell återkoppling vid anmälan
Då vi i våra anmälningsformulär ej kan knyta val som påverkar avgiften för ditt barns deltagande till en betalfunktion kommer vi att manuellt återkoppla inom någon dag från det att ni anmält er. I det svaret kommer vi att ange vilken avgift ni ska betala och hur ni ska gå tillväga.

Det är därför mycket viktigt att ni anger en mailadress som är korrekt. Kan vi inte nå er innan sista betaldatum måste vi tyvärr stryka ert barns deltagande.

Betalning av deltagaravgift
Betald avgift räknas som fullgod anmälan. Kan vi ej se er betalning innan respektive lägers sista betaldatum måste vi tyvärr stryka ert barns deltagande.
Bankgiro: 944-5982
Ange vad betalningen avser (ex. Höstlägret) samt spelarens namn och personnummer.

Kontakt
Klas Nilsson - Akademiansvarig
Mail: klas.nilsson@skellefteaff.se
Mobil: 070-677 97 40