Sommarlägret är en klassisk fotbollsskola förlagd på sista sommarlovsveckan. Ett bra sätt att både avsluta sommarlovet och kicka igång efter sommaruppehållet.

  • För flickor och pojkar födda 2008-2012.
  • 4,5 dagar (12-16 augusti).
  • Norrvalla IP (gräs/konstgräs)
  • Medlemspris: 1700 kr (inklusive kläder)*
  • Icke medlem 1950 kr (inklusive kläder)*

*(Har ert barn deltagit på ett läger tidigare under året så behöver ni ej beställa kläder, vilket dras av avgiften med ca 350 kr. Vill ni ändå beställa kläder går det också bra.)

Sista anmälningdag - söndag den 7/7 2019

Välkommen att anmäla ditt barn till Sommarlägret!

Övrig viktig information

Instruktörer och träningsinnehåll
Akademichef David Berthelsen och akademitränaren Johan Karlsson står för innehåll och ansvarar tillsammans för utbildningen.

Deltagaravgift
Avgiften för respektive läger varierar, och styrs främst av hur många dagar och aktiviteter lägret spänner över. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Medlemspris
För de som är - eller väljer att bli - medlemmar i Skellefteå FF erbjuds rabatterade deltagaravgifter på våra läger. Deltagaravgiften för varje enskilt läger är 250 kronor lägre för medlemmar.

Pris för enskilt medlemskap är 250 kr, och familj 400 kr. Kontakta oss via info@skellefteaff.se om ni vill lösa medlemsskap.

Kläder ett krav
Det är ett krav att deltagarna har Skellefteå FF:s lägerkläder på våra läger. Har ditt barn deltagit på ett läger tidigare under året och har kläder som fortfarande passar behöver ni inte beställa nya. Detta gör också avgiften billigare med ca 350 kr. Om ni ändå vill beställa kläder går det också bra.

Bekräftelse av anmälan
Inom en vecka efter anmälan kommer vi att sända ut en faktura via mail till den mailadress som angetts. Där framgår det vilken avgift som gäller.

Betalning av deltagaravgift
Betald avgift räknas som fullgod anmälan. Avgiften skall vara betald senast på förfallodatum för fakturan.

Kontakt

David Berthelsen
Ungdomsansvarig & Akademichef
Mail: david.berthelsen@skellefteaff.se
Mobil: 070-275 45 17