Två förluster i helgen

I helgen som gick så var två av Skellefteå FF:s lag igång.

Herrlaget spelade sin första träningsmatch mot IFK Luleå i Arcushallen på lördagen.

En ung startelvan kom till spel (äldsta spelare Christian Scales född 1996). Vi hade två provspelande målvakter som fick stå en halvlek var. Matt Funell och Viktor Brink. Flera U19 killar fick göra inhopp och debutera i A-lagssammanhang. Matchen slutade 2-0 till Luleå efter två mål i första halvlek och sammanfattningsvis var matchen en bra första prövning för herrlaget.

IFK Luleå – SFF 2-0

Plats: Arcushallen

På söndag inledde U19-laget A-slutspelet i Ligacupen med match i Piteå Airdome. För motståndet stod Boo FF, en av Sveriges största föreningar. Matchen slutade med förlust 1-2 efter en jämn match med få målchanser. Skellefteå FF:s mål gjordes av Tim Lindfors. En stabil insats från våra U19-killar som lovar gott inför framtiden, även fast resultatet inte gick vägen.

SFF – Boo FF 1-2

Plats: Piteå Airdome