SOS Summertrime

Skellefteå Outdoor Floorball genomförs under Summertime Music & Life Festival

Nu är det officiellt att Skellefteå Outdoor Floorball genomförs under Summertime Music and Life Festival. Hemsidan tog ett snack med arrangemangsansvarig Jacob Stephenson.

Varför flyttar tävlingen och blir en del av Summertime-festivalen?
— Vi har under många år strävat efter att få till ett häftigt kringevenemang under Outdoor Floorball. Vi fick frågan av Summertime redan innan pandemin, men kände inte att läget var rätt. Ifjol fick vi från första parkett se den fantastiska stämningen som var under Summertime, då den genomförs på Norrvalla och kände att det här kan bli något häftigt, vi tror det kan få väldigt positiva synergieffekter för bägge parter, säger Jacob Stephenson.

Hur blir det med Beach Soccer och övriga delar av Skellefteå Outdoor (www.skellefteaoutdoor.se)
– Beach Fotbollen blir precis som vanligt i Boviken 7-9 juli. Tror att det kan bli ett rekordår även där. Vi kommer bland annat köra Beach Soccer-träningar under våren och sommaren för de som älskar sol, strand och bicicletas. Beachvolley-turneringen som vi kört tidigare behöver vi utvärdera. Så där får vi lov att återkomma.

Hur är känslan inför sommarens arrangemang?
— Internt har vi pratat om fjolåret som ett uppstartsår efter pandemin. I år är känslan helt annorlunda. Vi slog rekord i antalet anmälda lag i Skelleftebygg Sportlovscup, och ligger bättre till än någonsin med Beach Soccer. Så jag tror att vi kommer se samma tendenser på innebandyn. Speciellt med tanke på att vi nu har ett väldigt häftigt kringarrangemang som man också kan passa på att besöka.

För de som är intreseerade av att anmäla sig till Skellefteå Outdoor Floorball är anmälan öppen och precis som tidigare kör vi en rabattstege på anmälan. Anmäl dig tidigt för att få en bra rabatt på anmälan.

Anmälan och mer info: www.skellefteaoutdoor.se