784D94F4 B33B 4CC3 B93B 9B229141AFBC 1 105 c

Alex Åman är klar!

postad i: Nyhet 0

Alex Åman skriver på för 2022!

Lagbygget för säsongen 2022 är i full gång. Vi kan med glädje bekräfta att Alex Åman är klar för nästa säsong!

Skellefteå FF har kommit överens med Alex Åman om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022. Alex Åman har startat 21 matcher och deltagit i 23 av de hittills 24 spelade. Den spelskickliga mittbacken har tagit stora kliv den här säsongen och bidragit med sin starka passningsfot och spelsinne i backlinjen. 

– Det känns bra att ha förlängt kontraktet! Jag har fått spela mycket i år och hoppas kunna fortsätta bidra med mina styrkor kommande säsong, säger Alex Åman nöjt.

Förra säsongen startade Åman två matcher och fick för det mesta agera inhoppare. I år har han tagit kliv och blivit ett av de första namnen i tränarnas startelva.

– Han har tagit stora kliv. Han är en bra spelare som borde kunna ta ytterligare kliv nästa säsong. Det känns riktigt bra att ha fått förlänga med en av våra lokala spelare, säger sportchefen Mattias Granström.

Den 21-årige mittbacken förklarar varför han förlänger kontraktet:

– Jag valde att förlänga för att jag tycker att vi spelat väldigt bra i år och att det varit väldigt roligt. Jag ser även att det kan vara vi som vinner serien nästa år. Sedan har jag dessutom vänner och familj här i Skellefteå.