Bildspel: Se bilderna från helgens match mot Sandvikens IF

postad i: Nyhet 0

Leo Englunds tidiga mål hjälpte inte. Trots att Skellefteå FF kunde ta ledningen efter blott 12 minuter, kunde gästande Sandviken tysta hemmapubliken bara minuten senare med en kvittering.

Efter det var det ett ställningskrig, där hemmalaget var det något vassare laget under den första akten, men i den andra halvleken ändrade matchen skepnad.

Skellefteå FF föll hem något mer, och Sandviken började äga mer boll. Det kom även att ge utdelning. I den 91:a matchminuten tilldömdes gästerna en frispark 15 meter in på offensiv planhalva och den kom de att förvalta väl genom en nick från allsvensk-meriterade Olof Mård som gick in bakom Skellefteå FF:s Fredrik Enberg i mål.

1–2 kom även att bli slutresultatet.

Här nedan kan du se Christian Mårds bilder från matchen:

Skellefteås Leo Englund nickskarvar in 1-0 under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Leo Englund jublar efter sitt mål som betydde 1-0 under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Skellefteå FF:s Nur Adem utmanar Sandvikens försvar i matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Skellefteås Leo Englund under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Närkampssituation under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Kamp framför mål under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Mbaye Abdoulaye Toure, Skellefteå FF och René Makondele, Sandvikens IF, krigar om bollen under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Sandvikens Olof Mård och René Makondele jublar efter kvitteringsmålet 1-1 under matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.

Sandviken jublar sedan laget avgjort matchen på stopptid med 1-2 i matchen mellan Skellefteå FF och Sandvikens IF, den 21 april 2018 i Skellefteå.