IMG 5378

Edvin Lindberg ny tränare i P17

postad i: Nyhet 0

Skellefteå FF akademi har gjort klart med en ny tränare i P17-laget. 

Sedan tidigare är Mikael Lundström klar för en fortsättning i P17 och nu får han en ny kollega i 18-årige Edvin Lindberg. Lindberg kommer senast från Morön BK:s division 4-lag.

– Vi har följt Edvin under året som varit och haft diskussioner kring honom. Vi är alltid intresserade av unga och drivna ledare. Vi bestämde oss för att ta och fick ett bra intryck så därför valde vi att ta in honom i vår verksamhet. Vi är väldigt nöjda med den rekryteringen, säger David Berthelsen, akademichef i Skellefteå FF.

–  Det blir intressant att se hur samarbetet mellan Edvin och Mikael kan utvecklas under året. Personligen tror jag att Edvin kan få ut mycket av att arbeta med Mikael som är en duktig och strukturerad tränare, med lång erfarenhet. På så sätt känns det klockrent då vi även vill utveckla ledare och tränare och inte bara spelare, säger David Berthelsen.

Ledarstaben i P17 består nu förutom av Mikael Lundström och Edvin Lindberg av målvaktstränare Tommy Bäckström samt fystränarna David Olsson och Patrik Holmsten. Spelarna i Skellefteå FF P17 kommer att spela både P17-serien och division 4 kommande år.

IMG 5378
Edvin Lindberg
mikael bilder
Mikael Lundström