DSC5610

Förändringar i truppen

postad i: Nyhet 0

Som vi tidigare har informerat om har en del förändringar skett i Skellefteå FF:s herrlagstrupp i sommar.

In: Will Hoare, Hanner Ruales, Gray Hoffman & Amor Ben Hariz

Fyra nya(?) spelare har Skellefteåpubliken kunnat se under sommaren. Mittfältaren Will Hoare kom tillbaka från England i juni och har skrivit på för resten av säsongen. Will har spelat i Skellefteå FF 2019-2021. Den offensiva mittfältaren Hanner Ruales som först blev uppflyttad på ett lån från samarbetslaget i Sunnanå SK, blev erbjuden ett kontrakt i somras som sträcker sig över 2024. Den tekniske mittfältaren Gray Hoffman har även han ett kontrakt till 2024. Medan fransmannen och anfallaren Amor Ben Hariz har ett avtal till slutet av säsongen.

– Bra tillskott i truppen som alla fyra bidrar på olika sätt då alla fyra är väldigt olika som spelare. Men alla adderar och förbättrar det vi vill vara i träningsmiljön, så det känns väldigt bra, säger huvudtränare Johan Karlsson.

Ut: Salem Chabchoub, Oscar Danielsson & Albin Jonsson

Sen tidigare är det känt att Salem Chabchoub och Oscar Danielsson har lämnat SFF. Detta på grund av personliga skäl. Vi tackar det båda spelarna för deras insatser i SFF. De båda spelarna lämnade innan sommaruppehållet.

Utöver det har Albin Jonsson lämnat föreningen och flyttat till USA för att studera och spela fotboll på college.

– Givetvis tråkigt för oss att Albin lämnar, men samtidigt var det väntat då vi visste om Albins intresse att börja studera i USA. Jag har arbetat med Albin i flera års tid och det är verkligen en superkille så jag hoppas och tror att han kommer trivas väldigt bra på andra sidan pölen, och förhoppningsvis kommer han tillbaka om några år, med massor av nya erfarenheter rikare, säger Johan Karlsson.