GAMEDAY: Skellefteå FF har planen klar inför ”Bissarna” borta

postad i: Nyhet 0

Efter att ha inlett med tre raka nederlag, har Skellefteå FF trots allt en gryende form och en stigande positiv känsla i gruppen.

Förra helgens uddamålsförlust mot Sandviken, var ett tungt nederlag – men samtidigt ett ordentligt fall framåt.

– Vi gör mycket bra i den matchen, som vi ska ta med oss till denna match, säger Skellefteå FF:s tränare Dan Burlin.

Härnäst väntar Nyköping ”Bissarna” på bortaplan under söndagen – och scoutrapporten är gjord inför den fjärde bataljen i årets division I norra.

– Det är ett bra lag, framförallt offensivt. De har aktiva mittfältare, men vi hoppas kunna störa deras speluppbyggnad, säger Burlin.

Får Leo Englund jubla ännu en gång?

I ”Bissarna” återfinns en av seriens främsta profiler – nämligen en gammal supertalang som debuterade i allsvenska AIK som tonåring.

– De har ju Christian Kouakou och vi vet att han är väldigt skicklig.

Skellefteå FF har fortsatt att arbeta vidare med olika delar i spelet.

– Vi ska fortsätta försöka spela lite rakare, och det spelet kan vi förhålla oss till. Nu har vi pratat mycket om vad vi ska göra när vi kommer till de ytorna, berättar Burlin.

William Ögren fortsätter med sin rehabilitering.

Skellefteå FF reser ned under söndagsmorgonen med 16 man och på skade/sjukdomslistan finns inga uppdateringar, vilket innebär att Andreas Marklund, William Ögren och Joakim Wikberg fortsatt är borta.

Matchfakta

Nyköping BIS–Skellefteå FF

⏰ 15.00

? Rosvalla IP.

? Norran.se (KRÄVER PLUS) eller Ettanplay (89 kr).

?? ”Bissarna” har inlett seriespelet med tre oavgjorda på lika många matcher. Alla matcherna har slutat 1–1 och samtliga lagets tre mål har gjorts av Christian Kouakou.