HERR: EFTER SFF-Bodens BK – Göran Hallbergs matchrapport

Efter varje match kommer det att komma en matchrapport ifylld av en fotbollsprofil. Denna matchrapport har Göran Hallberg gjort. Göran är före detta elitmålvakt med erfarenhet av spel i bland annat Degerfors IF. Göran har även varit talangutvecklare inom fotbollen sen 1987.

Resultat: 2 – 3

Målskyttar: SFF: Ieltsin Camoes, Samuel Degerstedt, Boden: Zishim Bawa 2, Renan Faustini

Väder: Lätt molnighet, ca 12 grader, stark västlig vind

Hur skulle du beskriva matchen?
Första halvlek dominerades av Boden som spelade med ett högt försvarsspel där SFF hade stora problem att spela sig ur den höga pressen. Andra halvlek var betydligt jämnare. Efter Bodens 2-0 mål backade man hem för att försvara sin ledning. SFF lyckades komma in i matchen och kvitterade till 2-2 i den 92 minuten. I den 96 minuten lyckades dock Boden avgöra matchen efter lite sämre försvarsspel från SFF. Surt för SFF som kämpat hårt för att få till en kvittering.

Mest minnesvärda sekvens från matchen?

Ieltsins Camoes 2-1 mål där han elegant tog ned bollen, fintade bort en motståndare och placerade den otagbart i mål. Sedan är det tyvärr svårt att glömma det som föregick Bodens 3-2 mål då det var max 30 sekunder kvar på matchen.

Bäst i motståndarlaget?
Nr 16 Zishim Bawa, en klassforward som hela tiden ställde till problem för FF:s backlinje. Kunde ha gjort fler än två mål.

Skellefteå FF-ligan:

3 Skellefteå FF-märken: Malcom Babel. Går från klarhet till klarhet. Gjorde en mycket bra insats, både i försvars- och anfallsspelet, som högerback.

2 Skellefteå FF-märken: Ieltsin Camoes. Målskytt. Jobbade också bra defensivt.

1 Skellefteå FF-märken: Jonathan Käller. Gjorde en stabil insats som vikarierande mittback men hade behövts på mittfältet denna dag.