1webbelliot

Herr: Elliot Grenholm klar för Skellefteå FF

postad i: Nyhet 0

Elliot Grenholm är klar för Skellefteå FF 2021. Elliot är 19 år och har spelat fotboll i snart 13 år. Han började sin fotbollskarriär i Bergsbyn SK och har därefter spelat i både Skellefteå FF:s akademi, och Morön BK. Nu har Elliot valt att skriva på kontrakt i Skellefteå FF:s A-lag, något han ser som en möjlighet att bli en ännu bättre spelare

Elliot spelar vänster- och mittback och han berättar att en av hans största styrkor är passningsspelet.

– Jag ser mig själv som lugn och bolltrygg, men också passningssäker spelare, säger Elliot.

Trots att Elliots bror, Oliver Grenholm, spelar i Skellefteå FF sedan tidigare var inte detta anledningen till varför Elliot valde att skriva på kontrakt. Elliot ser det här som en möjlighet för personlig utveckling, en möjlighet att kunna utvecklas mer som fotbollsspelare i en bra miljö.

– Eftersom jag fortfarande är relativt ung, känner jag att det fortfarande finns tid för mig att göra en satsning. När FF hörde av sig så kände jag att det skulle kunna vara roligt att få pröva något nytt, säger han.

En personlig utveckling

Med en ambition att utvecklas hoppas Elliot att han kommer kunna ta en plats i startelvan.

– Jag känner vissa i laget sedan tidigare, men det var inte anledningen till varför jag valde att gå till FF. Det var mer för att utmana mig själv och pröva någonting nytt.

Med brorsan i samma lag

Elliot och hans bror Oliver spelade sist med varandra i Skellefteå FF akademi, men nu kommer de två duktiga bröderna att återförenas.

– Det känns roligt att få spela med brorsan igen. Vi har inte spelat med varandra på ungefär 10 år nu.

Välkommen Elliot!