SAMSUNG CSC

HERR: Inför bortamatch mot Ytterhogdals IK

postad i: Nyhet 0

Nu på lördag är det dags för match igen för herrlaget. SFF möter Ytterhogdal på bortaplan och efter förra helgens 4 – 0 vinst mot Notvikens IK ligger Skellefteå FF på en andraplats i tabellen. Ytterhogdal ligger på plats 12 med endast 1 vunnen match.

Skellefteå FF är ännu obesegrade och har 4 vinster och 1 oavgjord match när omgång 5 nästan är färdigspelad. Senaste matchen gjorde Oliver Grenholm mål på straff. Hemsidan pratade med Grenholm inför helgens match.

Det blev seger i senaste matchen mot Notviken, med 4 – 0. Vad tar ni med er från den matchen till helgens match mot Ytterhogdal?
– Jag tycker vi kontrollerar matchen i 90 minuter och det vill vi göra mot Ytterhogdal också, och vi vill fortsätta göra mål och hålla nollan. Då blir det nog bra mot Ytterhogdal med.

Hur tror du att matchen mot Ytterhogdal kommer att se ut?
– Jag tror det kan bli ganska liknande som mot Notviken. Vi kommer ha mycket boll, vi hade det sist och jag tror inte Ytterhogdal kommer göra så mycket annorlunda mot Notviken. Vi kan kontrollera spelet och spela vårt spel så tror jag det blir bra.

Ni ligger tvåa i tabellen nu, är ni nöjda med spelet hittills?
– Nja, det kan alltid bli bättre. Vi har inte spelat på vår högsta topp som vi kan tycker jag, men vi har inte förlorat någon match. Vi har ändå kontrollerat de flesta matcherna vi har vunnit, så man kan ju inte vara missnöjd, men vi kan faktiskt spela bättre.

Du gjorde mål senast, kan vi räkna med en repris av det till helgen?
– Ja, förhoppningsvis.

_

Ytterhogdals IK – Skellefteå FF
13.00 på Ånge IP

Text: Tilde Bergsten