DSC6919

HERR: Inför IFK Östersund borta

postad i: Nyhet 0

I helgen väntar bortamatch mot IFK Östersund för Skellefteå FF:s herrlag. Det innebär bussresa på lördag, övernattning och sen match söndag 13.00 på Jämtkraft arena.

Skellefteå FF kommer från en 2-0 seger mot Sandviks IK på hemmaplan, medan IFK Östersund förlorade på bortaplan med 0-1 mot Storfors AIK. Matchen i våras lagen emellan slutade med en 2-0 seger för SFF efter att SFF gått upp i en tidig 2-0 ledning.

Hemsidan tog ett snack med skytteligaledare Ieltsin Camoes inför söndagens drabbning.

Hur har träningsveckan varit?

— Den har varit bra så här långt. En rätt vanlig vecka, där vi jobbar på som vi har gjort.

Hur går dina tankar om säsongen så här långt? 

— Ärligt talat så har den inte varit så som vi förväntade oss. Vi vet att vi är kapabla att prestera mycket bättre, men oturligt nog har det inte blivit som vi ville. Men det finns alltid en läxa att lära. På individuellt plan tycker jag att jag har gjort bra i från mig och jag är nöjd med min säsong så här långt. Men det finns alltid möjlighet till förbättring.

Vad blir viktigt nu i slutet av säsongen?

— Att fortsätta vara fokuserade och arbeta hårt. Vi vet att vi mest troligt kommer att nå de positioner vi ville, men vi kan fortfarande utvecklas som individer, visa karaktär och kanske det viktigaste ha kul. Det är ju därför vi spelar fotboll.

Match mot Östersund i helgen, hur går tankarna inför den matchen? 

— Det blir en tuff match. Alla vet att Östersund är ett svårt lag att slå, speciellt på deras hemmaplan. Kollar man på matcherna mot de förra året vann vi ingen av matcherna mot dem. Det kommer bli en bra match.