Isac Hedlund

HERR: Isac Hedlund förlänger med SFF

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Den snabbe försvararen Isac Hedlund är klar för SFF:s herrlag 2023. 

Hur känns det att var klar för 2023?

– Det känns superroligt att fortsätta ett år till med SFF. Det ska bli kul att få vara med att fortsätta bygga på det vi gjort de senaste säsongerna.

Vad gör att du stannar kvar?

– Den största anledningen till att jag stannar är att jag trivs så fruktansvärt bra. Vi har en fantastisk spelargrupp och en grym stab. Sedan så har jag höga förväntningar och förhoppningar på vad vi kan åstadkomma i år. Föreningens mål stämmer även väldigt bra med mina egna mål med fotbollen. Tack vare dessa anledningar blir det väldigt lätt att lägga ner timmarna som krävs, även de (i mitt fall) bakom ratten.

Vad tycker du om året som gick för din egen del?

– Mitt år var väldigt upp och ner. Jag tycker att jag håller en hyfsad lägsta nivå men jag lyckades inte riktigt komma upp på den nivån jag vet att jag kan vara på. Därför är jag otroligt sugen på att visa vad jag faktiskt kan nästa år.

Vad tycker du om förra året för lagets skull?

– Det är ingen hemlighet att vi siktade på att gå upp och jag tycker att vi hade goda möjligheter att göra det också, men tyvärr så var vi inte tillräckligt bra när det verkligen gällde. Sen ska det sägas att det i mina ögon kändes som en stolpe ut säsong, där vi verkligen inte hade marginalerna med oss.

Vad tror du om året som kommer?

– Jag är förväntansfull. Jag är helt säker på att mina lagkamrater är lika revanchsugna som jag är. Jag tror att vi har alla chanser i världen att vara med och slåss om topplaceringarna.