Skellefteå FF noas

HERR: Matchrapport SFF – Notvikens IK – Signerad Kåre Frimodig

postad i: Nyhet 0

Efter varje match kommer det att komma en matchrapport ifylld av en fotbollsprofil i Skellefteå. Denna matchrapport har Kåre Frimodig gjort. 

KÅRE FRIMODIG – FEM SNABBA MED DAGENS MATCHRAPPORTÖR

Kåre

Vem är du?

–Före detta lärare och för närvarande pensionär. Bor i Ersmark med Therese. 4 utflugna barn. Stuga i Hjoggböle men försöker resa så mycket det går.

Vad har du för relation till fotboll?

– Spelat i Skellefteå AIK (ca 150 matcher), tränare i Skellefteå AIK, Byske och Kågedalen. Arbetat i i styrelser /sektioner i många år.

Vad har du för relation till Skellefteå FF?

– För närvarande Sportchef i SFF men vi jobbar tätt ihop i vår sportkommitté. Ny i jobbet vilket gör att det tar ett tag att sätta sig in i fotbollen på en helt annan nivå än tidigare. Men intressant att hjälpa klubben ta nästa steg.

Vad är ditt största minne på en fotbollsplan? 

–Debuten i SAIK ! BP borta i dåvarande div 2 serien under allsvenskan. BP hade Tommy Söderberg och Knivsta Sandberg som ledare! Kollade DN dagen efter om matchen! Glömmer aldrig citatet” SAIK har lika stora chanser att hålla sig kvar som en kylskåpesförsäljare på Grönland” Tror vi förlorade med uddamålet. 

Vad krävs för att elitfotboll ska bli verklighet för Skellefteå FF??

– Bra organisation / stark ekonomi. Bra stöd från företag. Fungerande Akademiverksamhet så att vi kan fylla på med egna spelare eftersom spelarmarknaden i norra Sverige är begränsad. Engagerade kunniga ledare/tränare. Stöd av publik/press och kommun. Fullstor fotbollshall snabbt! Alla större städer efter Norrlandskusten har hall. Varför inte den kommun som har bästa ekonomin?

MATCHRAPPORT

Instruktion:

Match: Skellefteå FF – Notvikens IK

Datum & tid: Lördag 29 april kl 14:00

Resultat: 4-0 (2-0)

Målskyttar: Ricardo Cardoso, Henrik Lööf, Elton Hedström, Oliver Grenholm

Hur skulle du beskriva matchen?

– SFF startade matchen i ett rasande tempo med bra djupledspass. Notviken verkar inte riktigt ha stigit ur bussen. Räknade till 7,8 vassa chanser och ett tidigt mål gjorde att
man kunde spela mer avslappnat. Notviken hade en målchans som Riccardo räddade. Andra halvlek fortsatte med klar SFF dominans. När sedan Henrik Lööv punkterade matchen genom att göra 3-0 blev slutet en väntan på slutsignalen.
Grenholm avslutade överkörningen med en säker straff efter att Simon J hade blivit fälld.

Mest minnesvärda sekvens från matchen?

– Matchens prestation stod nog Elton för då han gjorde en ”Isak” genom att dribblade sig efter kortlinjen och satte bollen ur ingen vinkel!

Bäst i motståndarlaget?

– Bäst hos motståndarna var den snabba och löpstarka forwarden Rasmus Månsson.

Skellefteå FF-ligan: 

3 Skellefteå FF-märken: Henrik Lööf gjorde sin bästa match för säsongen! Fanns med överallt på planen offensivt som defensivt

2 Skellefteå FF-märken: Oliver Grenholm kom loss ordentligt på kanten och tog sig förbi sin back nästan varje gång Bra defensivt också.

1 Skellefteå FF-märken: Simon Jamehdar visade att han är en allsidig spelare med flera bra skott samt bra passningsspel.

SAMMANFATTNING SKELLEFTEÅ FF – LIGAN

5 Skellefteå FF-märken: Oliver Grenholm

4 Skellefteå FF-märken: Jonathan Käller

3 Skellefteå FF-märken: Riccardo Brugnoni

3 Skellefteå FF-märken: Henrik Lööf

1 Skellefteå FF-märken: Hampus Johansson

1 Skellefteå FF-märken: Ricardo Cardoso

1 Skellefteå FF-märken: Simon Jamehdar