DSC3660

Herr: Oliver Grenholm inför Sandviks IK – SFF

postad i: Nyhet 0

På lördag är det dags för ny match för SFF:s herrlag då laget begär sig till Umeå och Nolia för match mot Sandviks IK.

Skellefteå FF kommer från en snöplig förlust mot Bodens BK där Boden fick med sig alla tre poäng i matchens sista minut. Sandviks kommer från en 1-2 förlust mot Storfors AIK. Sandviks ligger på en niondeplats i tabellen precis under Skellefteå FF som ligger åtta. Förra året slutade båda mötena mellan lagen 0-0, kanske kan vi vänta oss en målsnål tillställning även på lördag.

I Sandviks IK är det oftast Marcus Hällgren som vaktar målet. Marcus är son till Björn Hällgren som i år är ny fysio i Skellefteå FF:s herrlag. Blir en extra krydda i matchen för familjen Hällgren.

I Skellefteå FF:s trupp finns vissa frågetecken. Louis Souffo och Alex Åman som missade förra veckans match är osäkra även inför denna. Åman har varit sjuk och Souffo dra med vissa lättare skadekänningar.

Den spelare i Skellefteå FF som stått för flest poäng i årets Skellefteå FF är Oliver Grenholm med fyra mål och fyra assist. 19-åringen har fortsatt på den formkurva han avslutade fjolårssäsongen med. Hemsidan tog ett snack med Oliver inför helgens match mot Sandviks.

Så här några dagar efter matchen mot Bodens BK?
– En match där vi inte är där från början och en dålig första halvlek. Andra halvlek var ändå bättre men inte tillräckligt bra då vi kan spela bättre och väldigt surt att vi tar upp till 2-2 sen tappa i sista sekunden.

Bra start poängmässigt för dig , vad säger du om inledningen?
– Skönt att börja säsongen med mycket poäng förhoppningsvis så fortsätter jag att leverera under hela säsongen.

Hur ser du på matchen mot Sandviks?
– Det blir viktigt att vi är påkopplade under 90 minuter och spelar som ett lag. Det gäller att vi verkligen är där för att ta 3 poäng.