DSC2723

HERR: Pontus Sundqvists matchrapport efter SFF-Storfors AIK

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Efter varje match kommer det att komma en matchrapport ifylld av en fotbollsprofil. Denna matchrapport har Pontus Sundqvist gjort. Pontus spelar och är lagkapten i Piteå IF:s division I-lag. 

Pontus S
Pontus Sundqvist, dagens matchrapportör.

Match: Skellefteå FF – Storfors AIK

Datum & tid: 2 april 14.00

Resultat: 5-1

Målskyttar: Oliver Grenholm, Oscar Danielsson, Philip Näslund.

Väder: Allt från strålande sol och vindstilla till storm och hagel!

Hur skulle du beskriva matchen? En match som hade en förväntad matchbild där Skellefteå FF började bäst och hade mest boll, Storfors försökte dra ner tempot och flyttade upp allt de hade vid fasta. Relativt få chanser och krampaktigt anfallsspel av Skellefteå FF i första men 1-1 precis i slutet var avgörande. SFF fortsatte direkt i andra och hade en extremt bra rörelse offensivt och hotade Storfors hela tiden med djupledslöpningar. 5-1 var rättvist.

Mest minnesvärda sekvens från matchen? Olivers hattrick, kul att se en ung spelare få leverera direkt i premiären. Ska vi ta en enskild sekvens så är det nog 3-1 målet där han misslyckas med avslutet men det studsar rätt och det summerar väl hans insats och att bra spelare förtjänar lite flyt!

Bäst i motståndarlaget? Filip Berglund tog i princip alla bollar Storfors slog framåt, extremt snyggt mål och ett hårt jobb i defensiven.

Skellefteå FF-ligan:

3 Skellefteå FF-märken: Oliver Tremålsskytt. Hotar hela matchen och hade lägen för fler mål. Bra defensivt också.

2 Skellefteå FF-märken: Ieltsin Camoes. Bra i det mesta under matchen, kom ner och hämtade bollen djupt, hotade i djupled och gav ytor till de andra i laget. Saknade bara att komma till fler egna målchanser.

1 Skellefteå FF-märken: Oscar Danielsson visade att han kommer leverera och kommer att vara otroligt viktig i 2022 års-upplaga av Skellefteå FF.