IMG 20210810 WA0010

HERR: Två provspelare på plats

postad i: Nyhet 0

Skellefteå FF tar in en mittback och en forward på provspel. Mittbacken det rör sig om är den 20-årige kamerunsk/spanjoren Loic Pierre Boum som tidigare tillhört bland annat Athletic Bilbaos juniorverksamhet. Boum har dock inte spelat fotboll denna säsong, han var på provspel i Stoke Citys u23-lag men covid satte stopp för den övergången.

— Han är en mittback som är bra med boll och är bra skolad. Vi får se vad tiden utvisar, säger sportchef Mattias Granström.

Den andra spelaren är Ieltsin Camoes, en 22-årig anfallare från Portugal. Camoes har aldrig spelat utanför Portugals gränser men är nu på plats i Skellefteå med ett provkontrakt signerat. Samma sak gäller med Boum.

— Camoes är en löpvillig anfallare som är finurlig. Det är svårt att redan nu säga vad man sett av dem då de gjort en träning (Boum har varit med på två träningar men den första var en lugn träning för att kicka igång veckan). Nu är de på plats och vi har möjlighet att se de i vår miljö. Sen inom en viss tid har både klubben och spelarna möjlighet att bryta provkontrakten.