DSC2945

Herr: William Ögren klar för 2022

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

William Ögren är klar för 2022.

William Ögren, som kom till Skellefteå FF inför säsongen i division I, 2018, har skrivit på ett nytt avtal med Skellefteå FF:s herrlag.

Avtalet sträcker sig över 2022 och innebär att den numer offensiva Ögren gör sin femte säsong i föreningen. Ögren som fått stora delar av sin tid i Skellefteå FF förstörd av skador deltog i sammanlagt 10 matcher under säsongen och stod för sex mål. Han kom in efter halva säsongen i år och vad med och bidrog till de positiva resultaten som avslutade säsongen.

Hur känns det att vara med på resan även nästa år?

– Kul

Vad säger du om din tid i Skellefteå FF och senaste halvåret??

– Jag har varit skadad mycket. Det var kul att komma in efter sommaruppehållet och kunna bidra till den positiva trenden.

Hur ser du på framtiden, har du några målsättningar?

– Målsättningen är att kunna spela fler matcher.

Sportchef Mattias Granström om förlängningen med William.

– En riktigt duktig spelare, som tyvärr fått stora delar av sin tid hos oss förstörd av skador. Men är glad för Williams skull att han i höst har fått visa delar av vilken fantastisk spelare han är. Nu bygger vi vidare på det inför 2022, säger Granström.

– Det finns spetskvalité i fysiken, snabbhet och styrkan, samtidigt som har verkligen bidrar med en bra inställning. Han gör alltid sitt bästa och lite till. Både på match och träning.