DSC5576 1

Herrlaget: Joe Bell klar för 2021

postad i: Nyhet 0

Mittbacken Joe Bell är klar för Skellefteå FF 2021 efter att han signerat ett 1-års kontrakt. Bell som kom till Skellefteå FF under sommaruppehållet blev utnämnd till årets mest värdefulle spelare när säsongen skulle summeras.

– Viktig förlängning! Joe var väldigt duktig hos oss och vi ser fram emot att ha honom tillbaka så att vi kan arbeta vidare och att han kan ta nästa steg i sin utveckling, säger huvudtränare Matti Kilpelä.

Den vänsterfotade Bell gjorde ett gott intryck på den korta tiden som han befann sig i Skellefteå. Även han fick ett gott intryck av Skellefteå.

– Det känns bra att komma tillbaka till Skellefteå. Jag gillade verkligen hela upplevelsen. Det kändes verkligen som att jag utvecklades som spelare under min tid, så jag skulle vilja komma tillbaka och jobba ännu hårdare, vara bättre och förhoppningsvis hjälpa laget att vara bättre än i fjol, säger Joe Bell.

Tränare Matti Kilpelä är nöjd med att Bell kommer tillbaka. Han beskriver Joe Bell som en vänsterfotad mittback som bidrar med bra försvarspel och ledarskap.

Vilket potential har han? 

– Han har en hög potential, han har en fin inställning till sin utveckling vilket är avgörande. Vi försöker att utveckla hans spel med bollen både tekniskt och de val han tar med bollen, säger Matti Kilpelä.