marcus2

Herrlaget: Marcus Holm förlänger sitt avtal

postad i: Nyhet 0

Marcus Holm förlänger sitt kontrakt med Skellefteå FF:s herrlag kommande säsong. Valet var självklart eftersom Marcus trivs i laget, men också med arbetskamraterna i ledarorganisationen.

– Förra säsongen hade jag väldigt trevligt med detta lag, trots att jag kom in i laget senare under säsongen. Från förra året har jag haft planer på att förlänga kontraktet eftersom jag tycker det är roligt att få hjälpa till. När jag fick möjligheten att förlänga kontraktet, var det en självklarhet att tacka ja.

Marcus trivs med hans roll som materialförvaltare eftersom han vet att det är en viktig roll som underlättar och hjälper både spelare och övriga ledare.

– Jag ser till att alla träningsredskap finns samt annat förbrukningsmaterial som är viktigt att det är påfyllt. Jag ser till att medicinväskan alltid är uppfylld, och att det som kan behövas kring träning och matcher finns tillgängligt.

Marcus beskriver herrlaget som ett ungt lag men med mycket potential för framgång. Detta är något Markus tidigt la märke till när han anslöt till laget.

– Det finns många talangfulla spelare i föreningen. Med rätt utveckling i rätt riktning framåt, kommer det här laget kunna bli ett väldigt bra fotbollslag. Om det nu blir en full säsong nästa år, tror jag laget kommer ta sig väldigt långt fram i utvecklingen. Då både spelmässigt men också kommunikationsmässigt, säger han.

Trivs i sin roll

 När Marcus blev tillfrågad om han ville förlänga sitt kontrakt tvekade han inte en sekund med att tacka ja, eftersom han trivs i sin roll som materialare. Att få hjälpa till och vara till hands är något Marcus gillar och vill fortsätta göra.

– Jag behövde inte speciell lång betänketid för att tacka ja till erbjudandet när det kom förra säsongen heller eftersom jag redan kände några i laget sedan tidigare. Jag visste att det var bra folk i organisationen och kunde väldigt snabbt ta mig in i laget och hitta en roll jag trivs i. Jag känner att jag kan göra nytta här och bidra med något. Det var ett självklart ja eftersom jag började trivas väldigt snabbt och tyckte allmänt att det var jättetrevligt. Dessutom började jag sakna dem när jag hade varit borta en längre tid, säger han.

– För min egen del kommer jag att försöka jobba på mina bristande sidor så att jag kan utvecklas och hjälpa laget ännu mera framåt i alla ansande jag kan bidra med.

Avslutningsvis berättar Marcus att lagidrott alltid varit något han varit intresserad för, speciellt eftersom han idrottade när han var yngre.

– Jag ser det här är som en fin möjlighet att få kliva in och hjälpa herrlaget här i Skellefteå FF. Som sagt så trivdes jag väldigt fort och började snabbt känna en tillhörighet med laget. Det är väldigt bra personer jag jobbar med inom organisationen som bidrar till att det är otroligt lätt att trivas. Jag har alltid en bra stund när jag är på träningarna. Det var inga konstigheter alls att tacka ja till kommande säsong och jag ser väldigt mycket framemot att den ska köra igång så jag får träffa laget och killarna, säger Marcus.

 

marcuspuff

Marcus Holm är klar för ett år till i Skellefteå FF:s ledarstab. Till vardags arbetar han som kock på Nya Arken i Skellefteå.

 

Text: Loella Holmqvist