DSC0133

Herrr: Matchrapport efter Gottne

postad i: Nyhet 0

Nytt för i år är att det varje match kommer att komma en matchrapport ifylld av en profil från Skellefteå-fotbollen. Denna matchrapport har Alexandra Nilsson gjort. Alexandra har en lång spelarkarriär på högsta nivå bakom sig. 

Alexandra Nilsson
Alexandra Nilsson, dagens Matchrapportör.

Match: Skellefteå FF – Gottne IF

Datum & tid: 4 september

Resultat: 2-3

Målskyttar:

SFF: Ieltsin Camoes, Albin Jonsson
Gottne IF: Danny Harmon, Kevin Appiah Nyarko, Filip Siljander

Väder: Mulet med glimtar av sol

Hur skulle du beskriva matchen? En rätt så medioker match men där båda lagen hade positiva stunder. Det var en händelserik sista kvart.

Mest minnesvärda sekvens från matchen? Det var kul att se att 7 av 11 startspelare i SFF är spelare från Skellefteå som har varit en del av SFF:s akademi. Roligt och viktigt för framtiden!

Bäst i motståndarlaget? Nr 10 Danny Harmon. Ett ständigt hot mot SFF och som sprang otroligt mycket och tog ett stort defensivt ansvar matchen igenom.

Skellefteå FF-ligan:

3 Skellefteå FF-märken: Nr 27 Isac Hedlund. Spelbar hela tiden och bidrog offensivt på sin vänsterkant med sina långa maxlöpningar och sina inlägg.

2 Skellefteå FF-märken: Nr 8 Oliver Grenholm. Skapade mest framåt för SFF i första halvlek vilket resulterade i en assist. Inte lika mycket spel på högersidan i andra men när han fick bollen så blev det farligt.

1 Skellefteå FF-märken: Nr 18 Albin Jonsson. Stod för ett starkt inhopp med ett friläge nästan direkt och ett mål. Ett byte som gav energi till resten av laget.

DSC0052
Isac Hedlund, bäst i SFF enligt Alexandra Nilsson

Ställning Skellefteå FF-ligan
Mohammed Belouchi – 9 märken
Isac Hedlund – 7 märken
Oliver Grenholm – 7 märken
Joe Bell – 7 märken
Ludvig Markgren – 5 märken
Jonathan Käller – 4 märken
Radek Erlich – 4 märken
Benhur Biniam Tadesse – 3 märken
Tim Lindfors – 1 märke
Albin Jonsson – 1 märke