norrvalla

Information från Skellefteå FF med anledning av rådande läge

postad i: Nyhet 0

Kära medlemmar, supportrar och medmänniskor, 

Spridningen av Covid-19 komme få och har redan fått stora konsekvenser för vårt samhälle. Vi hoppas att ni trots detta mår bra och tar hand om varandra, och noga följer våra myndigheters rekommendationer. 

Det rådande läget innebär även en del förändringar för vår förening. Dessa redogör vi för nedan

Sportslig verksamhet

Herrarnas premiär i Division II Norrland har enligt tidigare uppgift blivit framflyttad till mitten av juni. Spelordning och spelschema väntas komma 9 april. 

För vårt damlag i Division III är tanken att serien kommer starta som planerat i maj. För våra P17- och P16-lag är seriestarten framskjuten tills vidare. Svenska Fotbollsförbundet ska komma med besked så snart som möjligt. För ungdomar 14 år och nedåt är tanken att serierna kommer att spelas enligt plan. Matcher som inte kan spelas kommer att strykas, då serien inte har behov av att alla matcher blir spelade.

Vi uppmanar våra lag att följa de rekommendationer som finns och i största möjliga mån undvika samlingar inomhus i samband med träning och match. Byt gärna om hemma. 

Förändringar på kansliet

I och med den ovissa ekonomiska framtiden för föreningen så har all kanslipersonal blivit korttidspermitterade. Kansliets öppettider framöver kommer vara:

Tisdag 8-17 

Torsdag 8-12 

Fredag 8-12

Samtidigt har vår projekt- och arrangemangsansvarig Sanna Lundmark blivit headhuntad av Northvolt. I april byter hon tjänst och vi vill passa på att rikta ett stort tack till Sanna för den här tiden och önska lycka till med nya uppdraget. 

Samhällsinsatsen

Som tidigare meddelats så har aktiviteterna i Samhälsinsatsen skjutis upp tills vidare. Så fort vi hade möjlighet kommer vi planera in nya datum för våra aktiviteter

Backa Skellefteå

Vi vill uppmana er alla att stötta det lokala näringslivet genom denna tuffa period. Utan dem – inget oss. Många av våra lokala företagare har anpassat verksamheten efter rådande läge, se till att backa dem. Skellefteå FF:s sponsorer hittar ni här. 

Vi har även ett eget restauranghäfte till försäljning med över 30 erbjudande från lokala restauranger och caféer. Ett utmärkt sätt att stötta de lokala restaurangerna och tänk på att du kan ta take away. Från vårt häfte går hela beloppet direkt tillbaka till det lokala föreningslivet och inte till ett privat företag eller tredje part. Hör av er till kansliet om ni är intresserade av att köpa ett. Det kostar 200 kr.  

Situationen för klubben

Det är ett ovisst läge föreningen befinner sig. Vi är en förening som byggt upp en stor del av vår verksamhet på arrangemang i Skellefteå. Vi anordnar bland annat Beach Soccer i Boviken, Beachvolley i Folkparken, Outdoor Floorball på Norrvalla och Northern Elite Trophy på Norrvalla. Förutom att kunna erbjuda Skellefteå roliga arrangemang på hemmaplan är dessa turneringar även betydande inkomstkällor för föreningen. Vi vet inte exakt hur detta kommer att landa för oss, men gissningsvis blir 2020 och även 2021 tuffa år. Men vi är beredda att kämpa. 

Med anledning av detta kommer vi redan i veckan börja en kampanj för försäljningen av säsongskort. Vi hoppas att ni vill vara med och stötta oss under denna period genom att köpa ett kort. Mer info kommer. 

Va rädda om varandra så hörs vi längs vägen.

Med vänlig hälsning

Skellefteå FF Styrelse och Kansli