Nyhet Fotbollsmagasin 2021 nr1

Läs Fotbollsmagasin #1 2021 online

Nytt nummer ute av Skellefteå FF:s Fotbollsmagasin!

Ledare

Välkommen till ett nytt nummer av Skellefteå FF Fotbollsmagasin!

Trots stora utmaningar, såväl ekonomiska som direkt kopplade till verksamheten, så fortsätter Skellefteå FF att växa 2021. Vi är nu fler som spelar fotboll i föreningen än vad vi var förra året.

Men det är stora utmaningar vi står inför. Hur hanterar vi de ekonomiska bortfall som inställda evenemang innebär? Eller hur kompenserar vi för de sponsorer som på grund av utmaningar i sin egen verksamhet avslutar samarbetsavtal? Det är stora frågor som det inte finns något enkelt svar på. Precis som alla andra hoppas vi att vi går mot mer normala tider snart.

Vår kärnverksamhet har såklart också påverkats. I olika perioder har det funnits olika rekommendationer som har begränsat våra medlemmar att träna och spela match. Politikerna har precis öppnat upp för enstaka regionala matcher för ungdomslag i vår region, men det är med fasa för folkhälsan vi ställer oss frågan hur restriktionerna påverkat och i framtiden kommer att påverka ungas fotbollsspelande.

I detta nummer får du som läsare en inblick i olika delar av vår förening. Vill du eller någon du känner bli en del av oss? Oavsett om det är spelare, ledare, arbete i styrelse eller arbete under något av våra evenemang är du välkommen att höra av dig!

Trevlig läsning!

Jacob Stephenson, Skellefteå FF