Läs Fotbollsmagasin #2 2018 online

Om du missade läsa pappersvarianten så har du chans här att läsa den digitala versionen av Skellefteå FF Fotbollsmagasin #2 2018!

Välkommen till ett nytt nummer av Skellefteå FF:s Fotbollsmagasin. Detta numret är vårt sommarnummer där vi bland annat lyfter våra sommararrangemang.

Du kan läsa om NLOS Beach Soccer, NLOS Floorball, Northern Elite Trophy och våra läger, sommarläger & sommarproffs. I det här numret vill vi också uppmärksamma Skellefteå FF:s mission, “Att med fotboll stärka regionen”, därför lyfter vi den på flera sidor i det här magasinet. Exempelvis så finns en enkät med några föreningsanknutna personer och även en intervju med Visit Skellefteå om vad de tycker om vårt arbete.

Missa inte heller akademitränaren Johan Karlssons krönika om vårt musikalprojekt som vi gjorde i samarbete med Sunnanå och Unghästen. Vi har även samlat en rad bilder från kvällen i ett kollage. För er som inte följt utvecklingen av musikalen så är det en del av vårt sociala projekt Hela Spelaren. Där vi tar ansatsen att bidra till ett bättre Skellefteå för våra ungdomar.

I detta nummer uppmärksammar vi också vårt äldsta lag på flicksidan. Vårt 06/07 lag, en stor träningsgrupp med ambitionen att bli Skellefteå FF:s första representationslag på damsidan.

Vi har även besökt A-laget och tackar av Joakim Wikberg för nio år i föreningen som valt att sluta på grund av sina skadebekymmer. Vi tog även ett snack med coacherna Dan Burlin och Matti Kilpelä om hur de ser på säsongsinledningen av division I norra.

Som du märker har du ett fullspäckat nummer framför dig!

Trevlig läsning!