Skellefteå FF - Fotbollsmagasin - 2019 nr2

Läs Fotbollsmagasin #2 2019 online

postad i: Fotbollsmagasin, Futsal, Nyhet 0

Om du missade läsa pappersvarianten så har du chans här att läsa den digitala versionen av Skellefteå FF Fotbollsmagasin #2 2019!

Ledare

Välkommen till ett nytt magasin av Skellefteå FF till fotbollsintresserade och ointresserade i Skellefteå, Västerbotten, Norrland, Sverige och världen.

I det här magasinet får du en inblick i hur säsongen varit för vårt dam- och herrlag, hur akademin satsar, hur vårt futsalgäng förbereder sig för att slåss om SM-guldet (så småningom i alla fall) och hur våra sommararrangemang i Nordic Light Outdoor Sports var.

Men det som får allra mest plats i hösten tidning är arbetet för en ny fullstor fotbollshall i Skellefteå. Vi ser det som akut. I somras gjorde vi en “manifestation för fotbollen i Skellefteå” i samband med Rekordmatchen. Vi samlade in runt 1000 namnunderskrifter för en fullstor bollhall som vi sedan överlämnade till fritidsnämndens ordförande. I detta nummer vill vi gå vidare i processen. Vi har bland annat gjort en enkät med politiker från de fyra största partierna för att se vad de säger i frågan. Läs mer om det på sida 10 och 11.

Läs, reflektera och tyck till. Vill du på något sätt engagera dig för fotbollen i vår stad så är du mer än välkommen att höra av dig.

Trevlig läsning!

Jacob Stephenson, Skellefteå FF