Nyhet Fotbollsmagasin 2021 nr2

Läs Fotbollsmagasin #2 2021 online

Nytt nummer ute av Skellefteå FF:s Fotbollsmagasin!

Ledare

Äntligen är Skellefteå FF Fotbollsmagasin här!

Jag misstänker att det är första gången som Skellefteå FF:s Fotbollsmagasin ges ut i december. Det är annorlunda tider vi lever i. Satt själv med på herrlagets bänk i årets sista match som spelades 27 november i -11 grader mot Ytterhogdal. I Ånge. Annorlunda tider som sagt.

Under året har Skellefteå FF fortsatt att växa. Det är roligt att vara med på den resa som staden och föreningen gör nu. Det blir spännande att se var det här slutar. Personligen har jag mycket framtidstro. Både för föreningen och för staden.

I det här numret har ambitionen varit att fånga några av de delar som är Skellefteå FF. Min stora rekommendation och önskan är att ni läser om det sociala projekt som vi arbetat med under året – Matchokultur (sid 22-23). Har du något förslag på hur vi kan fortsätta vårt sociala engagemang. Hör av dig! Jag nås på jacob.stephenson@skellefteaff.se

Jag vill också lyfta vår ordförande Arne Olofsson. Han lägger många ideella timmar varje vecka på att göra Skellefteå FF bättre. Han är driven att ta elitfotboll på herrsidan till staden och jag är övertygad om att han kommer lyckas. Att vi kommer att lyckas. Att Skellefteå kommer lyckas. För vi kommer behöva fler krafter som drar åt samma håll för att utveckla föreningen ytterligare.

Vill du vara med på en resa? Hör av dig.

Tills dess trevlig läsning, God jul och gott nytt år!

Jacob Stephenson, Skellefteå FF