Läs Fotbollsmagasin #3 2018 online

Om du missade läsa höstens pappersvarianten så har du chans här att läsa den digitala versionen av Skellefteå FF Fotbollsmagasin #3 2018!

Välkommen till ett nytt nummer av Skellefteå FF:s fotbollsmagasin! Säsongen för herrlaget är över. I detta nummer har vi låtit både sportchefen Johan Logart-Viklund samt klubbchefen Mattias Granström skriva varsin krönika om hur de ser på året som gått, men också om hur de ser på framtiden.

Vi har skrivit om våra sommararrangemang Nordic Light Outdoor Sports, Northern Elite Trophy och vår lägerverksamhet. NLOS Floorball anordnades för första gången i samarbete med IBK Dalen och vilken succé det blev.

Vi har även gjort ett dyk ner i vårt sociala projekt Hela Spelaren och skrivit om föreläsningen som vi anordnade med AIK Fotbolls värdegrundsansvarige Max Bergander. 

I det här numret kan du även läsa om vårt nystartade futsallag som du kan följa i Balderhallen i vinter. Väldigt kul tycker vi!

Nystartat är också vårt U19-lag, som är ett samarbete med Sunnanå SK. Självklart kan du läsa mer om det samarbetet i den här tidningen också. 

Missa inte heller att läsa om hur den före detta elitspelaren Petter Andersson kommer att arbeta med talangutveckling i vår akademi! 

Som du märker är det återigen ett fullspäckat nummer du har framför dig. 

Trevlig läsning!