SAM 4960

NLOS Beach Soccer och Beachvolley ställs in

postad i: Nyhet 0

Fredag den 5 juni meddelar vi i Skellefteå FF att NLOS Beach Soccer och NLOS Beachvolley tyvärr ställs in 2020. Vi har avvaktat in i det sista med att fatta ett beslut med förhoppningen att situationen i världen skulle se annorlunda ut. Efter myndigheternas besked tidigare i veckan gällande vilka restriktioner och rekommendationer som gäller för sommaren så ser vi inte hur vi ska kunna genomföra de två evenemangen på ett säkert sätt.

Det tycker vi är jättetråkigt men nödvändigt. Det råder inga tvivel om situationens allvar och vi som förening följer självklart Folkhälsomyndigheten och andra myndigheters riktlinjer.

Vi tar nya tag inför nästa år och kommer med information om kommande års NLOS Beach Soccer och Beachvolley inom en snar framtid.

Till de lag som betalat anmälningsavgiften för 2020 kommer den automatiskt flyttas över till 2021. Vill ni ha pengarna tillbaka så skickar ni ett mail till jacob.stephenson@skellefteaff.se med lagnamn, kontaktperson och bankuppgifter så löser vi det. Återbetalningar kommer göras på begäran fram till 5 juli 2020.

*När det gäller NLOS Floorball är inget beslut taget än. Besked kommer senast 26 juni.