NYHET: Skellefteå FF anordnar turnering i beachvolleyboll

postad i: Nyhet 0

Det är under konceptet Nordic Light Outdoor Sports eller NLOS som Skellefteå FF nu anordnar en beachvolleyturnering i Skellefteå. Sen tidigare anordnar man NLOS Beach Soccer i Boviken och NLOS Floorball på Norrvalla.

Anmälan kan du göra om du klickar här!!!

— På sikt är visionen en hel vecka med idrottsaktiviteter, det här är ett steg på väg mot det, säger projektledare Jacob Stephenson.

Turneringen är en endagsturnering och kommer att äga rum den 10 juli. Under premiäråret kommer det gå att anmäla sig i fyra klasser. Ungdomsklass 4v4, amatörklass 4v4, damklass 2v2 och herrklass 2v2.

— Precis som de andra turneringarna under NLOS-konceptet så är tanken att främja spontanidrott och kunna erbjuda ett lättsamt alternativ för att aktivera sig, säger Jacob Stephenson.

— Vi har sagt att vi vill ha en bra och rolig turnering för de som är med därför har vi satt ett tak på 6 lag i varje klass, säger Emil Lidén som är samordnare för turneringen. I Amatörklassen och ungdomsklassen kör vi endast mixlag så man måste vara minst en kille och max två killar på planen.

Gruppspelet kommer att spelas vid planerna vid Folkparken, men förhoppningen är att finalspelet ska äga rum vid planen vid älvsbrinken.

— Det är en fantastisk vacker del av Skellefteå, som är som gjord för varma sommarkvällar. Där finns det också möjlighet att på sikt skapa roliga kringarrangemang och samarbeten. Vi har skickat in en ansökan och hoppas att den ska gå igenom, säger Jacob Stephenson.

 Varför en beachvolleyturnering i Skellefteå?

— Skellefteå har varit en volleybollstad tidigare och är nu på uppsving igen. Den här turneringen är till för alla. Från de som tycker det är roligt att spela med polarna till de som är elit. Självklart ska det finnas en beachturnering i stan, säger Emil Lidén.

 

Anmälningslänk:

https://www.cupmate.nu/cup/skelleftea-ff-nlos-beachvolley