SFF Nytt kontrakt OLIVERG 1

Oliver förlänger!

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Först Åman, sen Lindfors, nu står det även klart att Oliver Grenholm förlänger sitt kontrakt över säsongen 2022!

Vår högerytter och junior, Oliver Grenholm född 2003, förlänger sitt kontrakt över säsongen 2022. vilket blir hans femte(!) säsong med a-lagsspel i Skellefteå FF. Den snabbe egenprodukten debuterade i seriespel på a-lagsnivå för Skellefteå FF 2018 i division 1. Sedan dess har det blivit 59 framträdanden där otroligt många motståndare blivit uppdribblade på läktaren.

Den här säsongen har Grenholm startat 24 matcher, gjort fyra mål och en hel del assist. Nästa år kan ett ännu större genombrott komma.

– Vi har väntat på Olivers stora genombrott i poängskörd. Ett genombrott som kanske tagit lite längre tid än vad vi trott. Han är en snabb och skicklig ytter med spetskvaliteter för högre divisioner, säger sportchef Mattias Granström.

Oliver Grenholm svarar på några korta frågor:

Varför valde du att skriva på ett nytt kontrakt?

– Det kändes rätt att skriva på då jag har kvar det här året med skola och sånt så då kan jag göra klart det och sen tänka på vad man vill göra (i yrkeslivet).

Hur ser du på din säsong?

– Jag tycker min säsong har varit bra. har utvecklats mycket som spelare och spelat i typ varje match. Jag har även börjat göra mer poäng, både assist och mål. Sen skulle jag varit mer nöjd om jag gjort lite fler mål.

Vad har du för mål med nästa säsong?

– Individuellt sett vill jag utvecklas mer och bidra med fler mål och assist. Som lag hoppas jag vi kan ha en lika bra säsong som vi haft nu senaste 12–13 matcherna, fast över hela säsongen.