Stödkampanj säsongskort 2 1696x800

Skellefteå, vi behöver er!

postad i: Nyhet 0

Kära skellefteåbor och medmänniskor,

Det är en utmanande tid vi lever i på många sätt. Vi hoppas att ni är rädda om varandra och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Det är även en utmanande period för många människor ur en ekonomisk synvinkel. Så också för vår förening. Spridningen av Covid-19 får direkta konsekvenser för flera av våra inkomstbringande arrangemang och vi ser med oro på den ekonomiska utvecklingen i världen. Vi har några tuffa år framför oss, men vi är beredda att kämpa.

Just nu står fotbollen stilla. Fotbollssäongen har blivit framskjuten, inga bollar rullar och läktarna är tomma. När idrotten står still står även våra intäkter stilla. Trots dessa tuffa tider har vi satt upp en målsättning om att sälja 348 säsongskort, för att slå publiksnittet från ifjol. Det skulle också innebära att vi slog rekord i antalet sålda säsongskort. Vanligtvis säljer vi bara ett fåtal. 

Vill du va med på en historisk rekordresa i dessa dystra tider och Stötta Skellefteå FF? 
Swisha 200 kr så stödköper du ett säsongskort som givetvis gäller när säsongen förhoppningsvis drar igång.

På det mest ödmjuka sätt uppmanar vi alla, som tycker att vi på något sätt bidrar till att göra Skellefteå till en lite bättre plats, att delta i kampanjen för att säkerställa vår framtida verksamhet. Det går även att skänka valfritt belopp från 50kr och uppåt.

Swish: 1233 8818 77 märk betalning med “första bokstaven i förnamnet + efternamn”
Bankgiro: 944-5982 märk betalning med “första bokstaven i förnamnet + efternamn”

Tipsa era nära och kära eller köp ett i present till någon. Vi vill ha med er på vår resa och vi behöver alla något roligt att längta efter i dessa tider!

Kampanjen pågår april ut.

*Säsongskortet gäller med förbehållet om fotbollssäongen 2020 blir inställd, annars ser vi bidraget som en gåva.