Tillsammans gjorde vi det – tack för säsongen!

postad i: Nyhet 0

Målet inför säsongen var glasklart. Vi skulle ta steget upp till division I igen och fortsätta arbetet mot elitfotboll i Skellefteå.

För att lyckas med det skulle det dock krävas en säsong utöver det vanliga med fina prestationer hos såväl individer, men även som hos gruppen som helhet – och fina prestationer från gruppen som helhet glänste med sin närvaro över hela säsongen.

Efter att blott ha förlorat en ynka match på 26 tillfällen stod det klart att vi har vunnit division II, vilket innebär att drömmen om division I-spel nästa säsong nu är ett faktum.

Den fina säsongen kröntes med en förlustfri svit på 24 raka matcher, vilket är historiskt bra.

Med denna starka säsong i ryggen vill vi nu tacka alla supportrar på vägen. Sponsorer, ideella arbetare och åskådare som tillsammans under denna säsong och flera säsonger därföre stöttat detta arbete som ännu bara är i startgroparna.

Just nu är det med en stor glädje som vi firar division I-platsen, men i takt med att skumpaflaskan har druckits upp börjar nu arbetet inför nästa säsong.

Vi är glada och stolta över division I-platsen, men vi nöjer oss inte där. Vi ska vidare uppåt i seriesystemet, mot elitfotboll.

Tillsammans mot elitfotboll.

Tack för säsongen – nu kraftsamlar vi oss för nästa!

Lämna ett svar