Tre nyförvärv i Skellefteå FF

postad i: Nyhet 0

Kevin Forss Nordlund, Tommy Cooney och Amar Mujakovic är tre nyförvärv i Skellefteå FF till hösten som redan hunnit presentera sig i de inledande två matcherna av höstsäsongen.

 

Kevin Forss Nordlund är tillbaka i Skellefteå efter att ha lämnat föreningen inför säsongen 2017. Sedan dess har han tillhört Morön BK, Hjoggböle och Medle SK. Kevin är född 1995 och spelar oftast på mittfältet.

Tommy Conney är en vänsterback som senast kommer från en kort sejour i Irländska högstaligan. I våras var han på väg till Linköping City i division 1 och gjorde några matcher för deras samarbetsklubb AFK Linköping i division 2. Conney är född 1995.

Amar Mujakovic är en stor och lång forward som ansluter från seriekonkurrenten IFK Umeå. Han fångade Skellefteå FF:s intresse i samband med träningsmatchen och seriematchen i våras. Efter kontakt tagits sent i sommar blev övergången klar snabbt och Amar har hunnit med två inhopp sedan han kom till föreningen. Senast mot Östersund gjorde han det förlösande 1-1 målet.

 

Varmt välkomna till Skellefteå FF-familjen!