Höstlägret

Höstlägret är på Läslovet (Höstlovet) och erbjuder inte bara bra fotbollsutbildning, utan även någonting som bryter av mot vardagen för ditt barn. Många barn är inaktiva på loven och ofta är de inte sugna på att vara på fritids. Lägret är ett bra alternativ för ett aktivt och roligt lov.

  • För pojkar och flickor födda 2007-2014
  • 4 dagar, 1-4 november mån – tors vecka 44.
  • Medlemspris: 1700 kr (inklusive kläder)*
  • Icke medlem 2000 kr (inklusive kläder)*

*(Har ert barn deltagit på sommarläger eller sommarproffs tidigare under året så behöver ni ej beställa kläder, vilket dras av avgiften med ca 350 kr. Vill ni ändå beställa kläder går det också bra.)

Sista anmälningsdag 14/10 2021.

Övrig viktig information

Instruktörer och träningsinnehåll
Akademichef David Berthelsen står för innehåll för utbildningen.

Deltagaravgift
Avgiften för respektive läger varierar, och styrs främst av hur många dagar och aktiviteter lägret spänner över. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Medlemspris
För de som är - eller väljer att bli - medlemmar i Skellefteå FF erbjuds rabatterade deltagaravgifter på våra läger. Deltagaravgiften för varje enskilt läger är 300 kr lägre för medlemmar.

Pris för enskilt medlemskap är 300 kr, och familj 500 kr. Kontakta oss via info@skellefteaff.se om ni vill lösa medlemsskap.

Kläder ett krav
Det är ett krav att deltagarna har Skellefteå FF:s lägerkläder på våra läger. Har ditt barn deltagit på ett läger tidigare under året och har kläder som fortfarande passar behöver ni inte beställa nya. Detta gör också avgiften billigare med ca 350 kr. Om ni ändå vill beställa kläder går det också bra.

Bekräftelse av anmälan
Inom en vecka efter anmälan kommer vi att sända ut en faktura via mail till den mailadress som angetts. Där framgår det vilken avgift som gäller.

Betalning av deltagaravgift
Betald avgift räknas som fullgod anmälan. Avgiften skall vara betald senast på förfallodatum för fakturan.

Kontakt
David Berthelsen - Akademiansvarig
Mail: david.berthelsen@skellefteaff.se
Mobil: 070-275 45 17