Nyhet Fotbollsmagasin 2023 nr2

Läs Fotbollsmagasin #2 2023 online

Varmt välkommen till ett nytt fotbollsmagasin från Skellefteå FF!

LEDARE: Kära läsare, det är med stor glädje som jag välkomnar er till det senaste numret av Skellefteå FF:s fotbollsmagasin. Denna gång har vi förberett ett innehållsrikt nummer för att hålla er uppdaterade om det senaste inom vår älskade klubb.

Magasinet innehåller bland annat en artikel om NET (Northern Elite Trophy), en turnering som inte bara utmanar våra spelare, utan även ger dem möjligheten att växa och utvecklas på med nationellt och internationellt motstånd.

Följ sedan med oss in i sommarens roligaste turneringar när vi utforskar Skellefteå Outdoor Sports och hur detta initiativ inte bara främjar fysisk aktivitet utan också bidrar till fler meningsfulla evenemang i Skellefteå.

Vi har även fått herrlagets tränare, Johan Karlsson, delar med sig av sina tankar och reflektioner i en gripande krönika. Det är ett tillfälle att komma närmare herrlaget och de värderingar som präglat laget under Johans ledning. I och med att Johan efter nyår börjat ett nytt uppdrag så blir det också en avskedskrönika.

I detta nummer har vi även den äran att ha en exklusiv intervju med den före detta Skellefteå FF-spelaren, Ieltsin Camoes. Följ med oss när vi intervjuar honom om året i Superettan och IK Brage.

Men det är inte allt - magasinet riktar även ljuset mot några av de förändringarna som har genomförts, håller på att genomföras eller kommer att genomföras inom vår akademi.

Slutligen, låt oss hylla och erkänna prestationerna från årets pristagare i Skellefteå FF:s seniorlag. Två uppslag ägnas åt att belysa de individuella insatserna och bidragen som har gjort skillnad för vår klubb under året.

Jag hoppas att ni kommer att hitta något av värde när ni följer med oss på denna resa genom Skellefteå FF:s fotbollsvärld. Tack för att ni är en del av vår fantastiska fotbollsfamilj!

Jacob Stephenson, redaktör Skellefteå FF

Innehåll i detta nummer:

  • Nytt upplägg akademin [sida 4-7]
  • Northern Elite Trophy – cupen fortsätter att utvecklas [sida 10-11]
  • Ieltsin Camoes – från Skellefteå FF till Svensk elitfotboll [sida 12-13]
  • Projekt under året – Beach, Street, Nattfotboll [sida 15]
  • Damlaget – årets pristagare [sida 16-17]
  • Herrlaget – årets pristagare [sida 18-19]
  • Krönika Johan Karlsson – coachkrönika och på återseende [sida 20-21]
  • Solen sken på Skellefteå Outdoor Sports – Beach Soccer och Floorball [sida 24-25]
  • Vinterakademi för fotbollstörstade tjejer och killar [sida 28-29]
  • Rekord i antalet deltagare på sommarläger och sommarproffs [sida 31]