SAMSUNG CSC

HERR: Oliver Grenholm till GIF Sundsvall

postad i: Nyhet 0

Obs! Detta är inte ett pressemeddelande utan redaktionellt material. Tas citat eller dylikt härifrån ska det creddas och direktlänkas till detta inlägg.

Skellefteå FF:s Oliver Grenholm blev i förra veckan klar för GIF Sundsvall i Superettan. Avtalet är skrivet över 3 år.

Oliver kom upp i Skellefteå FF:s herrlag som 15-åring division I-säsongen 2018 och har sen dess tillhört herrtruppen. De senaste åren har publiken vant sig att se Oliver på högerkanten i Skellefteå FF:s lag.

Hur känns det att gå till GIF Sundsvall och Superettan?

– Det känns kul att få testa något nytt. Det ska bli spännande med en ny stad och ett nytt lag och att få testa på en högre nivå än vad jag spelat på tidigare, säger Oliver.

Oliver blev inbjuden till ett provspel i höstas. Sundsvall gillade vad de såg och fortsatte dialogen och erbjöd ett kontrakt.

Berätta lite om din tid i Skellefteå FF?

– Jag kom till Skellefteå FF:s akademi när jag var 13 år. Då spelade jag i U16 och senare i U17. När jag fyllde 15 så fick jag göra herrlagsdebut i division I. Fick a-lagskontrakt året efter, då vi var tillbaka i tvåan igen. Första året var jag inte ordinarie, utan det blev mest inhopp, men jag kände att jag utvecklades mycket. Men efter det så har jag fått mycket förtroende från både Matti och sen Johan.

Fem snabba

Bästa minne? – U16 säsongen 2018.
Sämsta minne? – Matchen mot Team TG FF i år.
Favoritlag att möta i Supertvåan? – Storfors AIK, har gjort mycket mål mot dem.
Bästa spelare du mött? – Vet inte.
Bästa spelare du spelat med? – Ieltsin Camoes.

 

Skellefteå FF vill tacka Oliver för hans bidrag till föreningen och önskar honom stort lycka till framöver!