Skellefteå Outdoor inställt 2021

postad i: Nyhet 0

Onsdag den 9 juni meddelar vi i Skellefteå FF att Skellefteå Outdoor tyvärr ställs in 2021. Det gäller samtliga sommarens evenemang; Beach Soccer, Beachvolley & Outdoor Floorball. Vi har avvaktat in i det sista med att fatta ett beslut med förhoppningen att kunna genomföra evenemanget. Men efter dialog med smittskydd Västerbotten och polisens tillståndsenheten behöver vi tyvärr konstatera att Skellefteå Outdoor 2021 inte kommer gå att genomföra.

Det tycker vi såklart är jättetråkigt vi hade verkligen hoppats att sommarens evenemang skulle gå att genomföra. Det råder dock inga tvivel om att vi fortsatt behöver ta pandemin på allvar. Vi som förening följer självklart Folkhälsomyndigheten och andra myndigheters riktlinjer.

Vi tar nya tag inför nästa år och kommer med information om kommande års evenemang inom en snar framtid.

Till er som betalat anmälningsavgiften 2020 eller 2021 kommer den automatiskt flyttas över till 2022. Har ni betalat 2021 och hellre vill ha pengarna tillbaka så fyller ni i det här formuläret för att begära tillbaka pengarna. Återbetalningar kommer göras på begäran fram till 11 juli 2021.