Hjälp oss att utvecklas – var med på en resa till toppen!

postad i: Nyhet 0

Hjälp oss att utvecklas

Föreningen har under år 2017 tagit kliv på alla plan och vi vill fortsätta att ta kliv under år 2018.

Vi efterlyser ideella krafter som kan hjälpa till under våra a-lagsmatcher samt övriga evenemang som NLBS, NLOS och Nothern Elite Trophy (stor akademiturnering för både pojk- och flicklag).

Inom kort kommer det ut information om vilka a-lagsmatcher som våra ungdomslag skall jobba på och vi tänkte därför innan dess se om vi hittar personer som vill vara med i gemenskapen och mer kontinuerligt kan jobba på våra hemmamatcher.

Detta gör att behovet av föräldrar minskar och vi blir effektivare. Totalt är det 15 stycken hemmamatcher och är det 5, 8 eller 15 matcher man kan vara behjälplig så är vi lika tacksamma.

Så om ni själva känner att detta vill jag vara med på eller om ni har grannar, syskon, arbetskollegor, bekanta, mor- eller farföräldrar som skulle tycka det vara kul att hjälpa till tveka inte att höra av er.

Föreningen skulle vara otroligt tacksamma, och ni behövs.

Gör som A-lagets kapten Leo Englund och hjälp till i kiosken!

Roller som vi behöver är:

Kioskpersonal – Hjälpa till att arbeta i kiosken och iordningställa och plocka ihop samt ta emot och introducera föräldrar som ska jobba.

Entrépersonal – Sitta i entren och ta emot våra åskådare.

Liverapportör – Direktrapportera laguppställningar, korta matchhändelser, publiksiffra, resultat på livescore så man kan följa matchen.

Lotteriförsäljare – Sälja lotter innan match och i pausen till våra åskådare.

Domar & motståndarvärd – Ta emot motståndare och domare innan match då flertalet inte varit i Skellefteå tidigare. Ta in laguppställningar, ge ut material till domare och motståndare enligt specifikation samt följa domarna till halvtidsvilan.

Sen har vi ju NLBS, NLOS och NET som alla är i juli och där kanske vissa kan känna att man kan hjälpa till ett antal timmar.

Så ta er gärna lite tid att fundera om ni eller någon i er omgivning skulle tycka det skulle vara kul att hjälpa till.

Vi kan erbjuda en gemenskap och en social tillvaro som förhoppningsvis ska kännas stimulerande och kul. Vi skulle vara er evigt tacksamma.

Maila eller ring till:

Mattias Granström 070-260 37 06 eller mattias.granstrom@skellefteaff.se

Sanna Lundmark 070-270 01 37 eller sanna.lundmark@skellefteaff.se