SFF Nytt kontrakt CeasarL

Herr: Ceasar Lindblom klar för 2022

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Den egna produkten Ceasar Lindblom är klar för ytterligare en säsong med Skellefteå FF:s herrlag. 

Målvakten Ceasar Lindblom är klar för säsongen 2022. Ceasar som är född 2003 har tillhört herrlaget i två säsonger och gått igenom hela Skellefteå FF:s organisation, från knatte, genom ungdomslagen, akademin och slutligen nu herrlaget. Under året har Ceasar i första hand fått speltid i akademins P19-samarbetslag Sunnanå SK, i division III.

– Ceasar är en ung målvakt som kommer från egna leden och har gjort det bra i år i Sunnanå, säger Mattias Granström.

Under året har Ceasar fortsatt ta stora kliv i sin utveckling och belönades med sin debut i Division II efter att Hugo Backman blivit utvisad i näst sista matchen för säsongen. Matchen efter blev det första starten i division II för Ceasar i 3-1 segern borta mot Ytterhogdal.

– Han har utvecklats mycket och skulle mycket väl kunna vara en framtida förstamålvakt i Skellefteå FF om han fortsätter träna så bra som han gjort i år, säger Mattias Granström.

Ceasar själv är nöjd med förlängningen.

– Det känns väldigt bra att stanna i SFF. Här har jag en bra möjlighet att fortsätta utvecklas och visa vad jag kan, säger han.

Om året som gått säger han såhär.

– Det har varit en rolig säsong med mycket utveckling både för mig som individ och för de lag jag representerat, säger Ceasar.

Hur går dina tankar inför kommande år?

– Jag är exalterad över att se vad framtiden håller, säger Ceasar.