IMG 20210826 111224 1

HERR: Ieltsin Camoes klar för SFF

postad i: Nyhet 0

Efter cirka två veckor av provspel men även två inhopp är det klart att Ieltsin Camoes stannar i Skellefteå FF på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. 

Ieltsin Camoes är en 22-årig anfallare som tidigare spelat i sitt hemland Portugal. Camoes kan spela både på kanterna och centralt som nummer nio. Han har gjort två inhopp och har fått positiva omdömen av både huvudtränare Matti Kilpelä och sportchef Mattias Granström då bägge två kallat honom för en “löpstark och finurlig anfallare”. Så här säger han själv om sin spelstil och sina styrkor:

– Jag är en mångsidig spelare. På min position kommer det förväntas att jag ska göra mål. Men med mina tekniska förmågor kommer jag kunna bidra med assist också, säger han.

Hur känns det att vara här och att du fick ett kontrakt med klubben?

– Det känns bra! Alla i klubben har välkomnat mig bra sedan dagen jag kom hit. Jag är glad att klubben tror på mig och min potential.

Vad är ditt mål med säsongen?

– Mitt mål är att hjälpa laget att klara sina målsättningar. Även om vi är i mitten av säsongen tror jag vi kan lyckas med mycket. Från vad jag sett av laget tycker jag att vi har kvaliteter. Jag kommer dra nytta av det och utveckla min potential och förmågor. Jag hoppas det kommer hjälpa laget en hel del.