DSC4469

Herr: Inför IFK Östersund

postad i: Nyhet 0

På lördag är det dags för match igen för Skellefteå FF:s herrlag när IFK Östersund kommer på besök.

Matchen spelas 13.00 på Electrolux Home Arena. IFK Östersund kommer från två likaresultat och en seger på de tre senaste. 1-1 mot Gotte IF, 4-2 seger mot UFC Akademi och 0-0 mot Storfors. Östersund har 14 poäng och ligger 3:a i tabellen. Skellefteå FF kommer från två segrar och en förlust på de tre senaste. 4-0 mot Älgarna-Härnösand, 2-3 förlust mot Bodens BK och senaste en 4-3 seger mot Sandviks IK. Skellefteå FF har 11 poäng och ligger på en femteplats i tabellen.

Förra årets möten slutade 2-2 i Skellefteå och med en vinst för Östersund med 2-0 i Östersund.

I Skellefteå FF:s trupp finns en rad frågetecken. Förra matchen saknades bland annat Tim Lindfors och Salem Chabchoub och under matchen var en rad byten framtvingade av skadekänningar.

Hemsidan tog ett snack med tremålskytten senast Ieltsin Camões.

Vad tycker du om matchen mot Sandviks? 

– Jag tycker det var en bra och kontrollerad match från vår sida, fram tills att vi släppte in det första målet. Men vi jobbade hårt och visade grym inställning, gjorde allt för att vinna och lyckades komma tillbaka för att få med oss segern.

Tre mål från din sida senast och det avgörande målet i matchens sista spark, hur kändes det? 

– Mål är viktiga för alla anfallare. Extra viktiga när målen innebär vinster. Jag är bara glad att jag kan fortsätta bidra för jag tycker vi förtjänar mer.

Dina tankar inför helgens match mot IFK Östersund?

– Det kommer bli ytterligare en svår match. Vi vet redan att inget lag ger bort något gratis så vi måste spela hårt, arbeta hårt och gör allt för att få med oss de tre poäng igen och påbörja en vinststreak.

Skellefteå FF – IFK Östersund

13.00 Electrolux Home Arena