IMG 1535

Herr: Inför SFF – IFK Östersund

postad i: Nyhet 0

Förra helgen spelade Skellefteå FF herrar hemma mot Frösö IF. Där vårt herrlag spelar en bra match och kammar hem en riktigt fin 5–0 vinst. Till veckan så spelar Skellefteå FF mot IFK Östersund hemma, nu på lördag och inför denna match har vi pratat lite med Simon Jamehdar

Det var en riktigt fin vinst med 5–0 mot Frösö. Hur upplevde du matchen?

– Ganska så trögstartat ändå, men det är svårt att möta sådana lag som sitter så lågt som dom gjorde. Men sen tycker jag ändå vi får koll på dom och i andra halvlek så får vi fina kontringar som leder till ett par mål så ja helt okej.

Det är ju första året för dig här i Skellefteå FF vill du berätta lite mer om dig själv?

– Min moderklubb är Piteå IF och jag har tillhört framtill jag var 21 ungefär sedan gjorde jag en säsong i Storfors. Sen flyttade jag till Umeå och pluggade i 3 år och spelade i division 2-laget Sandviks IK och nu gör jag min första säsong här i Skellefteå FF.

Hur trivs du i stan och i föreningen?

– Jag trivs jättebra. Det är ett härligt gäng en bra förening och alla runt omkring laget är bra människor så jag trivs jättebra

Hur har din säsong individuellt varit?

– Jo men jag tycker den är bra, jag blir aldrig riktigt nöjd eller helt nöjd men jag tycker den är godkänd men sen hade jag ju såklart önskat att jag hade gjort ännu bättre ifrån mig. Men godkänd.

Hur laddar ni upp inför nästa match?

– Jag tycker vi har haft bra träningsveckor nu och sen matchen mot Friska så har det verkligen som alla drar åt samma håll, vi vill vinna dom här sista matcherna. Så vi ska hålla så högt tempo som möjligt och pusha varandra dom här sista 2 veckorna.

 

Text och bild: Miranda Tikkanen