SAMSUNG CSC

HERR: Inför toppmötet med Friska Viljor FC

postad i: Nyhet 0

Senaste matchen spelade Skellefteå FF herrar mot Bergnäset AIK på hemmaplan. Den matchen vann SFF med 3–1. Hemsidan har valt att intervjua Ricardo Cardoso som stod för 2 av de 3 målen och även blev utnämnd till matchens bästa spelare.

Ni gjorde en bra match i lördags, hur upplevde du den matchen?

– Jag känner mig glad och de gav oss mer självförtroende till nästa match att vinna.Jag tror att den här matchen gav oss mer styrka och självförtroende till kommande matcher.

Vad tycker du ni gjorde bra?

– När vi satte in det första målet så kollade vi på varan och kände att vi måste steppa upp och ge mer av oss och den här matchen visar hur bra vi är som en grupp.

Vad kan ni förbättra till nästa match?

– Som vår tränare har sagt till oss, vi måste ha fokus och vi måste fokusera redan från matchstart. Då kan vi fortsätta att vinna våra matcher. Så vi måste gå in i spelet och ge vårt allt.

Nästa match spelar ni mot Friska Viljor som är serieledare i nuläget. Vad ska ni göra för att slå dom?

– Som jag sa tidigare så har vi lite att jobba på denna vecka och framför allt ha fokus och vara beredda på vad som komma skall för det kommer att vara en speciell match så vi måste använda oss av alla våra styrkor för att vinna.

Hur tycker du att din säsong individuellt har sett ut?

– Individuellt så tycker jag det har gått bra men jag tror att jag kan förbättra mig ännu mer för de 4 sista matcherna vi har, jag vet att jag måste steppa upp för att hjälpa laget.

Du blev kallad till landskamp, hur gick det för dig?

– Individuellt så gick det bra men för laget minder bra eftersom vi spelade mot det bästa landslaget i Afrika, Nigeria som har starka spelare så det var en bra upplevelse.

TEXT OCH BILD: Miranda Tikkanen.