Isac red

HERR: Isac Hedlund inför Friska Viljor FC

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Skellefteå FF spelar mot Friska Viljor FC på lördag kl 13.00 på Skyttis IP i Örnsköldsvik.

SFF kommer från en stabil 4-0 seger på hemmaplan mot Älgarna och har på seriens inledande fyra matcher dragit in 7 poäng. Friska Viljor har hittills bara spelat två matcher i årets serie. En seger mot Kiruna i premiären och kryss senast borta mot Storfors AIK. Skellefteå FF förlorade båda mötena med Friska Viljor FC förra året, 3-0 hemma och 1-0 borta. Så det är dags för revansch för Skellefteå FF. I Friska Viljor finns två Skellefteå FF bekantingar i Sebastian Shafei-Åman och Hugo Backman. Shafei-Åman spelade i SFF under division I-året 2018, men har även spelat flera år i Morön BK. Hampus Backman var förstemålvakt i SFF förra året och gick till Friska Viljor i vinteruppehållet. Läget i truppen ser bra ut, samtliga är tillgängliga och Tim Lindfors är åter uttagningsbar efter en tids skadefrånvaro.

I förra matchen mot Älgarna gjorde Isac Hedlund sitt första mål för säsongen. Hemsidan tog ett snack med honom.

Vad säger du om matchen mot Älgarna?
– Jag tycker att vi spelade bra och styrde matchen från start till slut. Skönt att vi lyckades få in lite bollar i mål också, säger Isac.

Årets första mål för del, vad säger du om din egen inledning av säsongen?
– Jag har haft en lite trögstartad inledning med lite skadebekymmer och sjukdom men det känns som att jag börjar komma igång mer och mer.

Hur ser du på matchen mot Friska viljor?
– Vi kommer ifrån en härlig vinst och vi som lag har presterat bra i alla matcher så jag tror att vi har goda chanser att fortsätta prestera mot Friska Viljor också.