SFF ISACHEDLUND2

Herr: Isac Hedlund klar för 2022

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Skellefteå FF har förlängt avtalet med vänsterbacken Isac Hedlund.

– Det känns superkul, är väldigt taggad på den nya säsongen och det ska bli väldigt kul att få återförenas med Fredrik Asplund, säger Isac Hedlund.

Isac Hedlund har precis som herrlagets nya assisterande tränare Fredrik Asplund ett förflutet i Morön BK:s organisation. De båda har arbetat med varandra tidigare.

Hur kommer det sig att du ville förlänga?
– En blandning av att jag trivs fruktansvärt bra i laget och att jag tror vi kan fortsätta på den goda hösten vi hade förra säsongen och göra något riktigt bra av denna.

Vad har du för tankar om säsongen som gick för din del?
Finns både positiva och negativa saker men är inte helt nöjd. Får jag hålla mig skadefri har jag definitivt några växlar till att ge.

Och laget?
– Första halvan var inte bra nog, även om vi i stunder kunde spela riktigt bra. Andra halvan av säsongen var däremot grym! Det kändes som att det äntligen klickade då, säger Isac.

En ny tränarduo är klar, hur känns det?
– Som jag nämnde tidigare är jag bekant med Asplund sen tidigare och vet hur duktig han är. Ska också bli väldigt kul att se Johan i en ny roll och tror att han kommer göra det utmärkt. Jag är förväntansfull, säger Isac Hedlund.

Sportchefen Mattias Granström säger såhär om Isac Hedlund.

– Isac hade året innan han kom till oss ett år fyllt av skador. Under 2021 har han kommit ikapp året han tappade och nu kan han börja ta ytterligare steg. Vi tror att Isacs potential är väldigt stor, säger han.