AA9554AF B440 49B1 9CC5 C7DB3FB5AD58 1 105 c

Herr: Lindfors förlänger!

postad i: Nyhet 0

Det är tiden på året när sportchef Mattias Granström jobbar på förlängningar och nyförvärv. Förra veckan presenterades mittbacken Alex Åman. Idag kommer vi ut med nästa: Tim Lindfors förlänger!

Tim Lindfors förlänger sitt kontrakt över säsongen 2022. Vilket gör att han kommer gå in på sin fjärde säsong i FF-tröjan.

– I Tim finns det en stor potential. Han har en bra spelförståelse och är bra på skapa tid för sig själv, säget Granström.

Tim Lindfors är en bolltrygg mittfältare som spelat för både Skellefteå FF och på lån i  Sunnanå SK den här säsongen. I FF har han startat nio matcher den här säsongen och deltagit i 16. 

Hur känns det att förlängt kontraktet, och varför förlängde du?

– Det känns väldigt bra och kul. Jag kände väl att eftersom jag ska stanna kvar i Skellefteå så känns det ganska självklart för mig. Jag har trivts väldigt bra i Skellefteå FF och tycker det är en bra förening att utvecklas i, både som spelare och person, säger Lindfors.

Vad har du för målsättning nästa säsong?

– Min målsättning är att jag ska vara en viktig spelare som ska kunna bidra med mitt bästa för att laget ska kunna vinna. Sen tycker jag vi ska ha som mål att vinna varje match och med hjälp av bra prestationer ta en bra plats i tabellen i slutet av säsongen.