Jonathan K

Herr: Matchrapport & intervjuer efter Notviken

postad i: Nyhet 0

Nytt för i år är att det varje match kommer att komma en matchrapport ifylld av en profil från Skellefteå-fotbollen. Denna matchrapport har Bo Fuhrman gjort. Bosse har spelat i Skellefteå AIK under 10 år och är den nu levande som gjort flest mål i föreningen. Längre ner på sidan kommer målen från matchen samt videointervjuer. 

IMG 6316
Bosse Fuhrman

Matchrapport Skellefteå FF – Notvikens IK

Datum & tid: Lördag 14 juni, kick off klockan 14.00.

Resultat: 3-1 (1-0).

Målskyttar SFF: Albin Jonsson, Jonathan Käller och Isak Hedlund.

Väder: Varmt och skönt i matchstarten. Dragit mot slutet. Åskådare i kortbyxor njöt – åtminstone halva matchen.

Hur skulle du beskriva matchen?

Härlig FF-offensiv redan från start. Samtidigt som försvaret visade stabilitet. Hur lugnt som helst fram till Notvikens reducering då en kvart återstod. Men egentligen ingen fara på taket för Skellefteå FF, som var klassen bättre. Hörnstatistiken: 12-8. Skott på mål: 9-3. Skott utom: 2-4. Frisparkar för ruff/offside: 7-8. Publik: 100 (lapp på luckan!).

Mest minnesvärda sekvens från matchen?
Isak Hedlunds snygga mål i matchslutet (minut 91). En framtidsman som gör vad som faller honom in. Då Isak är på humör. Fortsätt så, mannen!

Bäst i motståndarlaget?
Svårt hitta riktiga äss. Notviken är förvisso en lagmaskin men de riktigt stora profilerna saknas. Men ingen ska klaga på jämnheten. Nr 11 Henrik Drugge fick bästapriset. En evighetsmaskin som gnuggar på i 90 minuter. Svåraste konkurrent: Rickard Häggståhl, stabil i mittförsvaret.

Skellefteå FF-ligan: 

3 Skellefteå FF-märken: Jonathan Käller, evighetsmaskin på mitten. Alltid spelbar, alltid klok med bollen. Vann de flesta närkamper. Kommer att bli en nyckelspelare i jakten på riktigt bra placering i sommar. Må denne profil få vara skadefri.
2 Skellefteå FF-märken: Joe Bell.  Få misstag, som ofta. Stark i närkamper, bra placerad. Gör ofta något vettigt med bollen. Kommer också att bli nyttig denna sommar.
1 Skellefteå FF-märken: Oliver Grenholm, ytterligare en framtidsman i FF. Fantasirik, vill mycket, löper mycket. Var rädd om honom, Skellefteå FF!
Ställning Skellefteå FF-ligan
Jonathan Käller – 4 märken
Joe Bell – 4 märken
Oliver Grenholm – 4 märken
Ludvig Markgren – 3 märken
Mohammed Belouchi – 3 märken

Intervjuer efter matchen

Henrik Drugge i Notviken IK
Jonathan Käller i Skellefteå FF
Isac Hedlund i Skellefteå FF
Matti Kilpelä tränare Skellefteå FF