DSC7291

HERR: Mattias ”Fajje” Lindgrens matchrapport efter Sund IF

postad i: Nyhet 0

Efter varje match kommer det att komma en matchrapport ifylld av en fotbollsprofil. Denna matchrapport har Mattias Lindgren gjort. Mattias har spelat i Skellefteå AIK och även varit assisterande tränare i SFF:s herrlag. Dessutom har han varit ungdomsansvarig i föreningen. 

Fajje
Mattias Lindgren

Match: Skellefteå FF – Sund IF

Datum & tid: 29 maj 14.00

Resultat: 2-1

Målskyttar: Ieltsin Camoes & Jonathan Käller

Väder: En varm och solig dag på solläktaren!

Hur skulle du beskriva matchen?

– SFF hade ett kraftig spelmässigt övertag. Dominerade hela första halvlek. Skapade åtminstone fyra klara målchanser som borde blivit mål. Målvakten gjorde det bra, samtidigt som avsluten inte var de bästa. Andra halvlek fortsätter ungefär i samma. Med ett antal klara målchanser för SFF. Däremot så bjöd SFF in Sund i matchen, så den blev mer spännande än nödvändigt genom några slarviga bolltapp som innebar kontringar som hade kunnat bli farligare än de blev.

Mest minnesvärda sekvens från matchen? 

– Oscar Danielssons frispark i ribbkrysset, var värd ett bättre öde.

Bäst i motståndarlaget?

–  Målvakten Christoffer Högbom. Han stod rätt och var en stor orsak till att det inte blev större siffror. Han var också bra på att sätta igång bollen. Många fina långa utsparkar med precision.

Skellefteå FF-ligan:

3 Skellefteå FF-märken:  Oscar Danielsson. Noggrann i allt han gjorde. Tror inte han hade speciellt många felpass. Han var klinisk och ägde mittfältet.

2 Skellefteå FF-märken: Albin Jonsson. Många fina starka löpningar på kanten. Kunde ha renderat i mer. Han kom igenom varje gång och hade ett väldigt övertag på sin ytterback. Lite oflyt i avsluten och sista passningen.

1 Skellefteå FF-märken: Louis Souffo. Dominant både i luftrum och brytningssäker. Auktoritär i sitt spel. Han är riktigt bra tycker jag. Han hade kanske inte jättemycket att göra men gjorde allt rätt.

Sammanställning SFF-ligan aka hemmaplansligan

8 Skellefteå FF-märken: Oscar Danielsson

5 Skellefteå FF-märken: Ieltsin Camoes

4 Skellefteå FF-märke: Jonathan Käller

4 Skellefteå FF-märken: Oliver Grenholm

3 Skellefteå FF-märken: Malcom Babel

3 Skellefteå FF märken: Louis Souffo

2 Skellefteå FF märken: Albin Jonsson